Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa: Tuntematonta jauhetta myyty amfetamiinina – käyttäjät hengenvaarassa

Raumalla on ilmennyt huumausaineen käyttötapauksia, jotka olisivat hoitamattomina todennäköisesti päätyneet käyttäjien kuolemaan.

Lounais-Suomen poliisi on saanut terveydenhuoltoviranomaisilta tiedon, jonka mukaan henkilöt ovat kertoneet käyttäneensä valkoista jauhemaista huumausainetta, jonka on kerrottu olevan amfetamiinia, mutta sen todellisesta sisällöstä ei ole tietoa. Tapaukset ovat viime viikonlopulta.

Käytön seurauksena henkilöille on aiheutunut pahoinvointia, hikisyyttä, sekavuutta ja uneliaisuutta. Oireet ovat johtuneet kyseisen aineen aiheuttamasta poikkeavan voimakkaasta ja pitkäkestoisesta verensokerin laskusta, joka vaatii välitöntä sairaalahoitoa.

Poliisi epäilee, että hengenvaarallista ainetta on edelleen liikkeellä. Mahdollisten käyttäjien tulisi oireiden ilmaannuttua hakeutua välittömästi hoitoon.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme