Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa kattomaalareista

Päijät-Hämeen poliisi varoittaa alueella liikkuvista epärehellisistä kattomaalareista. Kyseisten maalarien toimista on kirjattu muutamia ilmoituksia petoksesta tai sen yrityksestä.

Maalarien toimintatapa on edennyt pääosin siten, että maalarit ovat ensiksi tehneet halvemman tarjouksen katon maalauksesta. Tämän jälkeen on kuitenkin ilmennyt lisätöitä, jonka vuoksi hinta on noussut.

Maalarit väittävät ensiksi huolivansa kaikki maksutavat, mutta hetken päästä töiden käynnistyttyä osaa summasta onkin pyydetty käteisenä. Saatuaan osan sovituista rahoista poistuvat työntekijät ja työt jäävät tekemättä.

Päijät-Hämeen poliisilaitos pyytää alueella asuvia petetyiksi tulleita henkilöitä ottamaan yhteyttä numeroon 050 456 4312 kello 8-20 välisenä aikana. Ilmoituksen voi jättää myös sähköpostiin: rikostorjunta.paijat-hame@poliisi.fi.

Poliisi kehottaa muutenkin ihmisiä olemaan varovaisia kotimyyntiasioissa, joissa myyjä tulee pyytämättä kotiin.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme