Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa kaupustelijoista parkkipaikoilla

Poliisin saamien useiden yleisövihjeiden perusteella Pirkanmaalla liikkuu ns. parkkipaikkakaupustelijoita. Kaupustelijat ovat useimmiten liikkeellä vuokratulla henkilöautolla. He ovat vihjeiden perusteella italialaisia ja kaupittelevat markettien ja rautakauppojen pihoilla edullisia vaatteita tai sähkötyökaluja.

Kaupustelijat kertovat pääsääntöisesti, että tuotteet ovat olleet esittelykäytössä, ja heidän lentokoneensa lähtee kohta, mutta tavarat eivät mahdu mukaan. Ja nyt olisi uskomattoman edullinen tarjous!

Poliisin tietojen mukaan kyseessä ei ole varastettu tavara, vaan niiden laatu ei vastaa sitä käsitystä, minkä myyjät pyrkivät tuotteille nopeassa päätöksentekotilanteessa antamaan. Tuotteet vaikuttavat ensisilmäyksellä korkealuokkaisilta. Esimerkiksi työkalujen käyttöturvallisuus tai kestävyys voi olla kyseenalainen. Poliisi kehottaa välttämään kyseisiä myyjiä ja ilmoittamaan heistä 112:een.

Poliisi muistuttaa, että kuluttajansuojalaki ei koske yksityisten välistä kauppaa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme