Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa Tampereella seksiä vihjailevista kaupustelijoista

Sisä-Suomen poliisi varoittaa liian lähelle tunkevista ulkomaalaisista kauppiaista.

Poliisille on tullu muutamia ilmoituksia Tampereen keskustassa liikkuneista kaupustelijoista, joissa myyjä on tullut häiritsevän lähelle esimerkiksi kauppaamaan ruusuja, nahkatakkeja tai koruja. Joissain tapauksissa myyjä on voinut pyytää savuketta, aloittanut keskustelun, yrittänyt halata tai vihjaillut jopa seksistä.

Tapahtuneen jälkeen asianomistajan lompakko, matkapuhelin tai korut ovat kadonneet. Poliisin mukaan tilanteissa on ollut 1-3 henkilöä mukana.

– Tuoreimmassa tapauksessa oli kolme henkilöä kiinniotettuna. Useimmiten tapahtumat ovat ajoittuneet yöhön, kertoo rikoskomisario Antti Heijari Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Poliisi pyytää välttämään yllämainittujen tyylisiä ulkomaalaisten lähestymisyrityksiä rikoksen välttämiseksi. Jos huomaa kyseisellä tavalla käyttäytyviä henkilöitä, heistä voi ilmoittaa hätänumeroon 112.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme