Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa törkeästä murtoaallosta – uhrit nukkuneet sängyissään

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä katkaistakseen kesäkuussa alkaneen murtosarjan Pirkanmaalla. Tekijä tai tekijät ovat tunkeutuneet lukuisiin asuntoihin ja varastaneet kodeista irtaimistoa.

Asuntoihin on tunkeuduttu yöaikaan asukkaiden nukkuessa. Tekijät ovat vieneet mukaansa enimmäkseen pientä, helposti kannettavaa arvotavaraa käteisestä rahasta tietokoneisiin.

Tekijät ovat tunkeutuneet ainoastaan asuntoihin, joiden ovi on jäänyt lukitsematta.

Kesäkuussa alkanut murtoaalto ei ota loppuakseen. Poliisi kaipaa pieniäkin vihjeitä mahdollisista havainnoista. Poliisiin saa yhteyden joko sähköpostilla osoitteesta rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse numerosta 0800 900 22.

Poliisi kehottaa asukkaita pitämään ovet ja ikkunat lukittuina, etenkin yöaikaan.

Turussakin murtoja

Turun Sanomien mukaan myös Turussa on viime aikoina kärsitty useista murroista. Lehden mukaan Romaniasta tulleet ryhmät ovat tehtailleet lukuisia asuntomurtoja. Kiinni otettuina on parhaillaan kolme henkilöä.

Poliisin mukaan taitavat varkaat ovat etsineet heikosti suojattuja kohteita.

- On tapauksia, joissa asukkaat ovat olleet kotona ja huomanneet tapahtuneen vasta aamulla herätessään, kertoo rikoskomisario Petri Lamppu.

(MTV3)

30.6.2009:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme