Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa varkaissa kiertelevistä valehoitajista

Poliisi varoittaa kiertelevistä valehoitajista Kanta-Hämeen alueella.

Poliisin mukaan alueella on toissa päivänä kierrellyt naisia ikääntyneiden ihmisten asunnoissa. Naiset ovat kertoneet olevansa hoitajia ja tutkineet vanhusten asunnot.

Naisten mukaan on lähtenyt rahaa muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen euroon sekä erilaisia huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Valehoitajina esiintyneistä toisella on mustat, olkapäille ulottuvat hiukset ja toisella vaaleammat lyhyet hiukset. Iältään he ovat 25–30-vuotiaita ja poliisin mukaan olemukseltaan romaninaisia. Mahdollisesti naisilla on ollut autonkuljettajanaan mies.

Kanta-Hämeen poliisin tiedossa on nyt keskiviikolta kaksi eri tapausta, toinen Janakkalassa ja toinen Hämeenlinnassa.

Valehoitajina esiintyvistä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä tutkinnan numeroon 071 8737 718 virka-aikana. Kiireellisessä tapauksessa voi soittaa hätänumeroon 112.

Poliisi ohjeistaa, että jokaiselta asuntoon pyrkivältä tulisi pyytää henkilökortti. Rehellisillä asioilla olevilla hoitajilla on aina sellainen mukanaan.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme