Mainos
Mainos

Poliisi: Virolaisliiga ehkä koruliikkeen ryöstön takana

Poliisi epäilee Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Westerbackin koruliikkeen ryöstöstä virolaista rikollisliigaa.

Tutkinnanjohtaja Jari Koski kertoo, että vuoden 2005 jälkeen koruliikkeisiin on tehty kahdeksan samantyyppistä ryöstöä. Selvinneistä tapauksista viidessä asialla olivat virolaiset ammattirikolliset.

-Virolaisliiga on tästä syystä yksi varteenotettava tutkintalinja, Koski sanoo.

Poliisi on ottanut kiinni useita ihmisiä, joiden epäillään liittyvän Helsingissä tehtyyn kultakaupan ryöstöön. Tutkinnallisista syistä poliisi ei kuitenkaan kertonut asiasta yksityiskohtia. Kosken mukaan ryöstäjien etsinnät ovat jatkuneet tänään kiinniotoista huolimatta.

Kolme naamioitunutta miestä ryösti eilen iltapäivällä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Westerbackin koruliikkeen aseella uhaten. Alustavien tietojen mukaan ryöstäjät puhuivat englantia. Kukaan ei loukkaantunut.

Saaliin saatuaan ryöstäjät pakenivat eri suuntiin. Poliisin mukaan saaliin arvo on huomattava, sillä se koostuu arvokoruista ja -kelloista.

Westerbackin koruliikkeeseen on isketty kahdesti aiemmin. Viime vuonna sinne murtauduttiin, ja toissa vuonna liike ryöstettiin starttipistoolilla uhaten.

(MTV3-STT)

(eilen)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme