Mainos
Mainos

Poliisi yhä ymmällään arvokuljetusryöstön yrittäjistä: Pakoreitille monta vaihtoehtoa

Poliisin tutkinnoissa ei ole vielä selvinnyt, mihin suuntaan Salon arvokuljetusryöstön yrittäjät poistuivat torstaina E18-moottoritieltä epäonnistuneen ryöstöyrityksen jälkeen.

Tiedätkö jotain?

Poliisi kaipaa yhä vihjeitä 25. helmikuuta Salossa tapahtuneeseen arvokuljetuksen ryöstöyritykseen liittyen.

Poliisi toivoo kaikkia vihjeitä teosta mahdollisimman pian sähköpostiosoitteeseen tku.krp@poliisi.fi tai puhelimella numeroon 0403713177.

Heti ryöstöyrityksen jälkeen 5-6 tekijää poistui varmuudella muutaman sadan metrin päässä olevalle Teboil Kivihovin parkkipaikalle, josta kaksi pakettiautoa löydettiin hetkeä myöhemmin.

Silminnäkijähavaintojen mukaan ryöstäjillä oli tekohetkellä yllään siniset haalarit ja he mahdollisesti pukivat huoltoaseman takana olevilla parkkipaikoilla keltaiset huomioliivit yllensä. 

Huoltoaseman taakse jätetyissä autoissa oli suomalaiset rekisterikilvet ja pakomatkaa jatkettiin mahdollisesti useammalla autolla. Aiemmin poliisi arveli, että tekijät olisivat lähteneet Helsingin suuntaan, mutta ryöstäjien suunta on yhä mysteeri.

Tapahtumapaikalta, E18-tieosuudelta on esimerkiksi Saloon alle puolen tunnin ajomatka, Turkuun puolestaan vajaan tunnin. Helsinkiin tapahtumapaikalta E18-tietä pitkin ajaa noin 1,5 tunnissa.

– Pakosuunnasta ei ole tullut mitään varmuutta. Tapahtumapaikalta pääsee joka suuntaan pikkuteitä pitkin. Olemme edelleen kiinnostuneita kaikesta epänormaalista toiminnasta ryöstön jälkeen, rikosylikomisario Heikki Topi-Hulmi keskusrikospoliisista sanoo.

Topi-Hulmin mukaan silminnäkijähavaintoja on tullut useita ja tutkinta jatkuu nyt materiaalin läpikäymisellä.

– Meillä on erittäin paljon teknistä materiaalia, havaintoja sekä vinkkimateriaalia. Niiden läpikäyminen vie useita päiviä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme