Mainos
Mainos

Poliisi: Myyrmäestä kaksi sairaalaan, toisella ampumavamma

Poliisi ei vahvista tietoa siitä, onko Vantaan Myyrmäen ampuja karkuteillä. Poliisin mukaan Myyrmäen juna-aseman laiturilla ammuttiin tänään kello 17.30 jälkeen.

Rikoskomisario Timo Pirinen kertoo, että kahden tai kolmen henkilön uskotaan liittyvän tapaukseen, mutta yksityiskohtia selvitetään vielä.

Poliisin mukaan sairaalaan on viety kaksi henkilöä. Helsingin Sanomien mukaan ampumavamma olisi lievä. Tarkempia tietoja vammojen laadusta poliisi ei ole antanut.

– Meidän tiedossamme on yksi, jolla on ampumavamma, Pirinen kertoo.

– Siellä on kähinää ollut. Selvitämme, mitä tapahtui.

Poliisilla ei ole tiedossaan, että asiaan liittyisi joidenkin ryhmien välienselvittelyä. Pirisen mukaan kaikki riidan osapuolet olivat miehiä, ja sivullisia ei hänen tietonsa mukaan ollut välittömässä vaarassa.

Läheisen ravintola Topparin järjestyksenvalvoja kertoi aiemmin illalla STT:lle, että Myyrmäen asemalta kuului kaksi laukausta. Paikalle saapui paljon poliiseja ja ainakin yksi ambulanssi hälytysvalot vilkkuen.

– Täällä on todella paljon poliiseja joka paikassa pyörimässä. Tuossa niitä näkyi, kun kävin ulkona katselemassa tilannetta, kertoi järjestyksenvalvoja Eero Karvonen iltaseitsemän aikoihin.

Päivitetty klo 00:12 Helsingin Sanomien tiedolla siitä, että ampumavamma olisi lievä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme