Mainos
Mainos

Poliisia karkuun traktorilla

Kuortaneella traktorimiehen kaasujalkaa kuumotti eilisiltana rankasti. Traktori oli pysäköity päivystämään tienristeykseen, kun poliisi saapui paikalle kello 23:n tienoilla ja aikoi käydä tarkastamassa traktorin kuskeineen.

Traktorikuski ei poliisia odotellut, vaan karautti peltoferrarillaan karkuun ennen kuin poliisi ehti traktoria tarkastamaan.

Karkulainen painalsi traktorillaan karkuun sen verran vauhdikkaasti, että kulkuväline alkoi heittelehtiä. Kun kuski aikoi kääntyä risteyksestä, kaatui menopeli kyljelleen lopettaen pakomatkan siihen.

Traktorin kopista löytyneet kaksi ihmistä eivät loukkaantuneet kaadossa. Kuljettaja, keski-ikäinen kuortanelainen mies, kuitenkin puhalsi poliisin alkometriin reippaat puolentoista promillen lukemat. Lisäksi rohkaisun voimalla ajanut kuljettaja oli menettänyt ajo-oikeutensa jo aiemmin.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme