Mainos
Mainos

Poliisia kohti ammuttiin – kuopiolaismies vangittiin epäiltynä

Pohjois-Savon käräjäoikeus on vanginnut vuonna 1988 syntyneen kuopiolaismiehen epäiltynä kahdesta vakavasta ampumatapauksesta.

Tapahtuvat juontavat juurensa helmikuun 17. päivään, jolloin Siilinjärven Huvikummussa tapahtui raaka välikohtaus. Paikkakuntalaista miestä muun muassa pahoinpideltiin mailalla ja häntä myös ammuttiin jalkaan. 

Poliisi otti Karttulassa 26. helmikuuta tapahtumiin liittyen kiinni miehen, jota epäillään Siilinjärven tapahtumien osalta tapon yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta.

Kiinnioton yhteydessä poliisia kohti ammuttiin muutamia laukauksia. Poliisi ei tarkemmin kommentoi ammuttujen laukausten määrää tai ampumasuuntia. Poliisi tutkii kiinniottotilanteen ampumavälikohtausta murhan yritys -nimikkeellä. Lisäksi miestä epäillään vaaran aiheuttamisesta ja ampuma-aserikoksesta.

Poliisin mukaan tapahtumien tiimoilta on ollut pidätettynä kolme miestä ja kaksi naista, joista yksi mies on nyt vangittu.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme