Mainos
Mainos

Poliisiautolla penkkaan ajanut konstaapeli erosi

Poliisiautolla ilman lupaa ja humalassa ajamisesta epäilty vanhempi konstaapeli on irtisanoutunut virastaan tänään. Vapaalla ollut konstaapeli ajoi poliisiauton lumipenkkaan Tampereella varhain lauantaiaamuna.

-Hän harkitsi tilanteensa ja irtisanoutui. Se on hänen ratkaisunsa, jonka me hyväksymme, toteaa poliisipäällikkö Aapo Nuotio Pirkanmaan kihlakunnan poliisilaitoksesta.

Tapauksen tutkinta on siirretty Varsinais-Suomen poliisilaitokselle. Esitutkintaa johtaa syyttäjä, koska kyseessä on poliisin tekemäksi epäilty rikos. Miestä epäillään tärkeästä rattijuopumuksesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kolmikymppinen konstaapeli otti poliisilaitoksen tallista farmari-Mondeon ja ajoi sen kinokseen. Mies puhalsi paikalle tulleen poliisipartion alkometriin törkeät rattijuopumuslukemat.

Irtisanoutunut mies palveli poliisina moitteettomasti useita vuosia.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme