Mainos
Mainos

Poliisilla Kemissä kiireinen yö

Kemin kihlakunnan alueella juhannusta vietettiin yön sateesta huolimatta railakkaasti ja poliisia työllistävästi, kertoo Kemin poliisi.

Vaikka poliisin pahnoille päätyi vain neljä henkilöä, riitti poliisilla puuhastelua liiallisen alkoholinkäytön aiheuttamien pattitilanteiden ja rikosten selvittämisessä ja kirjaamisessa. Yön aikana tehtäväilmoituksia Lapin hätäkeskus kirjasi Kemin alueelle 45 kappaletta, kun esimerkiksi Rovaniemellä niitä oli myös 45 ja Torniossa 17. Koko eilisen päivän aikana Kemiin kirjattiin 98 tehtäväilmoitusta.

Rattijuopumuksista tehtiin neljä rikosilmoitusta ja ruorijuopumuksista yksi.

Yksi epäillyistä rattijuopoista löytyi kävelemästä 4-tieltä läheltä ojaanajopaikkaa. Auto oli ojassa Kirkkotiellä. Nuorelle miehelle tehty puhalluskoe antoi tulokseksi 2.44 promillea. Verikokeen jälkeen nuorukainen määrättiin ajokieltoon ja hänet majoitettiin Kemin poliisivankilaan.

Tervolan keskustassa autoillut mies puhalsi 1.38 promillea ja verikokeen ja ajokieltoon määräämisen jälkeen myös tämä mies tuotiin Kemin poliisivankilaan.

Lisäksi noin 20-vuotias simolaismies puhalsi 1.17 promillen lukemat.

Poliisi vielä etsii Eteläntiellä Nällin kohdalla ojaan ajaneen auton kuljettajaa. Poliisi tietää miehen henkilöllisyyden ja epäilee tämän olleen humalassa ojaanajohetkellä.

Kemin edustan merialuueelta Merivartioston ja poliisin haaviin jäi venettä ajanut 45-vuotias humalainen kemiläismies. Mies puhalsi alcometriin 2.81 promillea.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme