Mainos
Mainos

Poliisilta erikoinen pyyntö: Tunnistatko henkilön vuonna 2015 otetusta kuvasta?

Poliisi pyytää apua tummahiuksisen ja silmälasipäisen miehen tunnistamiseksi, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisi. Poliisin tiedustelu liittyy väkivaltarikoksen tutkintaan.

Kuvan henkilö on poliisin mukaan matkustanut bussilla Helsingin Kampista Espoonlahteen 25.9.2015 yöllä noin kello 04.30. Tutkinnanjohtajan Lauri Hakkala kertoo, että ei ole yleistä, että poliisi pyytäisi viheitä kaksi vuotta rikoksen jälkeen.

– Olemme tutkineet aiemmin toista tutkintalinjaa ja olemme yrittäneet tunnistaa henkilöä. Yleisövihjeiden pyytäminen on vähän viimeinen oljenkorsi tapauksen selvittelyssä.

Mies, josta poliisi pyytää tietoja, on ollut pukeutuneena oliivinvihreään toppatakkiin ja kaulalla on ollut musta-valkoinen kaulahuivi. Jalassaan hänellä on ollut vaaleansiniset housut, mahdollisesti farkut ja mustat kengät.

Tapauksen tutkinta liittyy väkivaltarikokseen. Tunnistettava henkilö on matkustanut samassa bussissa rikoksen uhrin kanssa ja on jäänyt pois bussista uhrin kanssa samalla pysäkillä.

Poliisi ei sano, että mies olisi epäiltynä, mutta tutkinnan perusteella on syytä olettaa, että miehellä on tietoa tapauksesta.

Vihjeitä henkilöllisyydestä pyydetään ensisijaisesti Länsi-Uudenmaan poliisin vihjesähköpostiin: vihjeet.espoo@poliisi.fi tai virka-aikana puhelinnumeroon 0295 413 031.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme