Mainos
Mainos

Poliisilta humoristinen tiedote: naapurin lumi pihallasi ei ole rikos

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos halusi muistuttaa kansalaisia ”lumisodan” pelisäännöistä.

Tänään lunta sataa ainakin Etelä-Suomessa hyvinkin reippaasti. Asiaan otti kantaa myös poliisi, joka humoristiseen sävyyn halusi muistuttaa runsaan lumentulon aiheuttamista ongelmista.

– Poliisi ei tutki rikoksena juttuja, jossa naapuri ilmoittaa toisen naapurin lumien tippuneen katolta "laittomasti" hänen pihalleen tai käytävälleen. Samoin emme sekaannu tapahtumiin, ellei homma ylly ihan käsikähmäksi, joissa naapuri on auratessaan muodostanut lumikasan myös teidän puolellenne. Emme myöskään voi puuttua siihen, että talonyhtiön kaikki osakkeen omistajat eivät tasapuolisesti huolehdi talomiesvuorostaan. Se on huutava vääryys, mutta ei rikos, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos muistuttaa.

Poliisi kehottaa ihmisiä auttamaan naapuriaan, hoitamaan talonmiesvuoronsa sekä hillitsemään itsensä. Myös pelastustiet on syytä pitää avoimina.

– Kesää kohti mennään! poliisi lohduttaa.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme