Mainos
Mainos

Poliisin ansavideo: Epäilty taskulampun kanssa ekstaasikätköllä

Kymenlaakson käräjäoikeus on tuominnut 26-vuotiaan vantaalaisen Sami Vainikan viiden vuoden ja kuuden kuukauden vankeuteen törkeästä huumausainerikoksesta.

Yhtenä todisteena oikeudessa nähtiin poliisin valvontakameratallenne, jossa Vainikka kävelee ladossa taskulampun kanssa.

Oikeudessa kuullun todistajan mukaan Vainikka oli ajanut huumeiden sijaintipaikkana olleen ladon vastapäätä olevien kolmen ladon vieressä olevalle peltoaukeamalle. Vainikka oli käynyt kaikissa kolmessa ladossa taskulamppunsa kanssa. Sen jälkeen hän oli mennyt poliisin tarkkailun kohteena olleeseen latoon ja liikkui ympäri latoa taskulampun kanssa. Poliisi käskytti tämän jälkeen Vainikan ulos ladosta ja otti hänet kiinni.

Vainikka on kiistänyt olleensa ladossa etsimässä huumeita. Syy latoon menemiseen on ollut hänen mukaansa äkillinen ulostustarve.

Poliisi takavarikoi ladosta jo noin kaksi viikkoa ennen kiinniottoa 15 100 ekstaasitablettia. Poliisi oli jättänyt latoon lumepaketin.

Lue myös:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme