Mainos
Mainos

Poliisin lupapalvelun postia kateissa

Itä-Suomen poliisilaitoksesta Mikkelin poliisiasemalta lähetettyjä lupapalveluiden postia on kadoksissa. 

Postit ovat sisältäneet muun muassa poliisin tekemiä päätöksiä ajokorttiasioissa, henkilökortteja, ampuma-aseen hankkimislupia, ajokortteihin liittyviä asiakirjoja sekä vastinepyyntöjä ajo-oikeuteen liittyvissä asioissa.

Kadoksissa olevat postit on haettu Postin noutopalvelun toimesta Mikkelin poliisiasemalta. Postilähetykset ovat kadonneet sen jälkeen, kun ne on luovutettu Mikkelin poliisiasemalta Postin noutopalvelulle kuljetukseen. Kadoksissa olevat lähetykset koskevat 30.7. ja mahdollisesti myös 29.7. kirjelähetyksiä. Kadoksissa olevia kirjeitä on noin 15 kappaletta.

Asia tuli ilmi kun asiakkaat tiedustelivat poliisilta odottamiaan lähetyksiä. Itä-Suomen poliisilaitos on tehnyt asiasta selvityspyynnön Postille.

Poliisi on tilannut asiakirjat, esimerkiksi uudet henkilökortit ja ajokortit kadonneiden tilalle ja ne luovutetaan asiakkaille korvauksetta. Mikäli heinäkuussa Mikkelin poliisiaseman lupapalvelussa asioinut asiakas ei ole vielä saanut postitettavaksi pyytämäänsä lähetystä, poliisilaitos pyytää ottamaan yhteyttä lupapalveluun 0295 415 464.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme