Mainos
Mainos

Tehtävä Paimiossa ohi – Poliisi: "Selvitellään, mitä siellä on mahdollisesti tapahtunut"

Poliisitehtävä Paimiossa on päättynyt, kertoo ylikomisario Jorma Johansson Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta.

Hänen mukaansa tapauksen tiimoilta ei kenellekään tullut vammoja eikä kukaan ole kuollut. Ketään ei myöskään ole otettu kiinni tapauksen johdosta. Alueella ei ole vaaraa.

– Tutkinnassa selvitellään, mistä tapaus on lähtenyt liikkeelle ja mitä siellä on mahdollisesti tapahtunut, Johansson kertoo.

Poliisi oli saanut ilmoituksen, jonka mukaan tilanteessa olisi ollut väkivaltaa tai sen uhkaa. Ilmoituksen johdosta pidettiin mahdollisena esimerkiksi, että tapauksessa olisi käytetty astaloita tai niillä uhkaamista. STT kertoo poliisin epäilleen ilmoituksen perusteella paikalla olevan mahdollisesti ase tai puukko.

– Konkreettisesti ei kuitenkaan ollut tällaista havaittavissa. Poliisi tutkii enemmän, Johansson toteaa MTV Uutisille.

Hän kertoi STT:lle, että ilmoitus tuli asunnon sisältä, jossa riitatilanne oli kärjistynyt. Poliisi on tehnyt operaation tiimoilta rikosilmoituksen ja jatkaa asian tutkintaa.

Paikalla ollut Lehtikuvan valokuvaaja kertoi STT:lle, että operaatio oli ohi ennen aamuyhdeksää. Valokuvaajan mukaan poliisioperaatio kohdistui kerrostaloalueelle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme