Mainos
Mainos

Poliisin suuroperaatiossa kiinni 200 etsintäkuulutettua

Helsingin poliisilaitos ja Rikosseuraamuslaitos tavoittivat mittavassa "Tuhlaajapoika" -operaatiossa noin 200 etsintäkuulutettua henkilöä, joilla oli yhteensä 260 eri etsintäkuulutusta.

Etsintäkuulutuksista 123 oli henkilöillä, jotka oli määrätty välittömästi kiinniotettavaksi, pidätettäväksi tai vangittavaksi. Etsintäkuulutetuista valtaosa oli 20-40-vuotiaita miehiä.

Etsintäkuulutettujen henkilöiden tehoetsintäoperaatio järjestettiin nyt seitsemännen kerran. Operaatio "Tuhlaajapoika" alkoi tammikuun 17. päivä ja kesti kolme viikkoa.

Operaatio suoritettiin kymmenen poliisimiehen voimin. Poliiseja osallistui operaatioon rikososastosta, poliisipiireistä ja liikennepoliisista. Yleis- ja tilannejohdosta vastasi huumerikosyksikkö.

Huumeita ja teräaseita takavarikkoon

Operaation yhteydessä suoritetuissa kotietsinnöissä takavarikoitiin noin 400 grammaa amfetamiinia, kymmeniä ekstaasi- ja subutex -tabletteja, noin 200 grammaa kannabista sekä noin 100 kappaletta huumaavia lääkkeitä.

Katuvalvonnan yhteydessä takavarikoitiin lisäksi yli 20 teräasetta sekä lukuisia toisen vahingoittamiseen tarkoitettuja lyömäaseita.

Toiminnan yhteydessä paljastui myös uusia huumausaine- ja omaisuusrikoksia.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme