Mainos
Mainos

Poliisipäälliköillä kokous huomenna – Törkeiden huumerikosten tutkinta keskitetään KRP:hen?

Törkeiden huumerikosten tutkintaa ollaan keskittämässä keskusrikospoliisiin.

MTV Uutisten tietojen mukaan KRP:n päällikkö Robin Lardot, Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen päällikkö Jari Liukku, Itä-Uudenmaan poliisipäällikkö Kari Rantala ja Helsingin poliisipäällikkö Lasse Aapio kokoustavat asiasta huomenna ja tekevät mahdollisesti jo esityksen Poliisihallitukselle huumetutkinnan järjestämisetä.

Kyseessä on poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen asettama työryhmä, jonka tarkoituksena on ollut selvittää erilaisia vaihtoehtoja huumerikostorjunnan yhteistyöhön.

Keskusteluissa on tiettävästi ollut esillä jopa sellainen vaihtoehto, että esimerkiksi Helsingin huumepoliisi ei jatkossa enää tutkisi törkeitä huumerikoksia. Toisaalta aluevastuuta ei ole ollut tarkoitus kokonaan poistaa.

– Asian käsittely on kesken, Helsingin huumepoliisin päällikkö Jukka Paasio sanoo MTV Uutisille.

KRP:stä ei haluttu kommentoida asiaa.Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot