Mainos
Mainos

Porilaisopiskelijan kuolema puidaan KKO:ssa

Porilaisen opiskelijanuorukaisen kuolema käsitellään myös korkeimmassa oikeudessa. Korkein oikeus myönsi valitusluvan Vaasan hovioikeuden viime syksyn tuomiosta, jonka mukaan Kristian Juho Ilari Ravantti ja Teemu Johannes Saarikalle syyllistyivät tappoon keväällä 2006.

Opiskelija oli miesten autokyydissä, jonka aikana heidän epäilleen pahoinpidelleen nuorukaista, joka lopulta tippui tai tiputettiin autosta. Hän kuoli saamiinsa vammoihin.

Tuomitut olivat ottaneet opiskelijan autoonsa Porin rautatieasemalta. Myöhemmin uhri löydettiin tajuttomana porilaisen kerrostalon pihalta. Hovioikeuden mukaan kuoleman syy oli päähän kohdistunut isku tai vastaava, joka aiheutti kallo- ja aivovamman.

Porin käräjäoikeus tuomitsi miehet törkeästä kuolemantuottamuksesta, mutta hovioikeus arvioi teon tapoksi. Tuomittujen mukaan opiskelija nousi autoon vapaaehtoisesti ja hyppäsi itse pois satuttaen päänsä.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme