Mainos
Mainos

Porvoon ammuskelu ehkä alamaailman välienselvittelyä

Porvoossa keskiviikkoaamuna urheiluhallin parkkipaikalla sattunut ampumavälikohtaus saattoi olla poliisin mukaan alamaailman välienselvittelyä.

Parkkipaikalla ammuttiin aamuisessa välikohtauksessa useita laukauksia. Poliisi arvioi, että tilanteessa on voitu käyttää useampia aseita. Poliisi pitää mahdollisena, että paikalta tai lähistöltä on poistunut useita autoseurueita.

Poliisille ei ole vielä tarkempaa tietoa ampujasta tai ampujista. Lisäksi poliisille on vielä hyvin epäselvää, miksi paikalla alettiin ammuskella.

Ammuskelussa loukkaantui vuonna 1981 syntynyt mies. Hänet on leikattu Töölöön sairaalassa eikä hänellä ole hengenvaaraa.

Poliisin mukaan loukkaantuneen lisäksi myös muut paikalla olleet henkilöt olivat vaarassa.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää edelleen tietoa ammuskelusta. Kaikki havainnot oudoista liikkujista tai autoista voi ilmoittaa Porvoon poliisiasemalle numeroon 071-873 8728 tai 071-873 8754. Mahdollisia tietoja voi ilmoittaa myös nimettömänä.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme