Mainos
Mainos

Porvoon perhetragedian motiivina ehkä sijoituslasten menettäminen

Keskusrikospoliisi pitää mahdollisena, että Porvoon perhetragedian taustalla saattoi olla muun muassa kasvattilasten menettäminen.

Porvoolaisen ylikonstaapelin ja hänen vaimonsa perheessä oli kolme alaikäistä sijoituslasta, jotka sosiaaliviranomaiset hakivat pois viime viikon keskiviikkona eli vain joitakin päiviä ennen pariskunnan kuolemaa.

Tutkinnanjohtajan, rikosylikomisario Göran Wennqvistin mukaan lapset olivat olleet perheessä nelisen vuotta. Lasten poishakeminen oli tullut pariskunnalle yllätyksenä.

Pariskunnalla oli taustallaan fyysistä sairautta ja masentuneisuutta.

Poliisi epäilee, että perhetragediassa oli kyse avioparin tekemästä kaksoisitsemurhasta. Poliisi meni tarkastamaan pariskunnan omakotitalon maanantaina sen jälkeen, kun ylikonstaapeli oli jäänyt tavoistaan poiketen ilmoittamatta pois töistä.

Aviopari jätti jälkeensä lyhyet viestit läheisilleen. Teoissa käytettiin kahta metsästysasetta, joihin ylikonstaapelilla oli luvat. Poliisin mukaan näyttää siltä, että teot ovat tapahtuneet jo perjantaina.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme