Mainos
Mainos

Porvoon Sannaisissa surmattu 70-vuotias ammuttiin kiväärillä – taposta epäillyt uhrille tuttuja

Porvoon Sannaisista 7. lokakuuta löytynyt mies on surmattu ampumalla kiväärityyppisellä aseella. Motiivi on poliisin tiedossa.

Porvoon Sannaisista löytyi lauantaina 7.10.2017 aamupäivällä 70-vuotias mies kuolleena. Ulkoisen tarkastuksen perusteella miehen epäiltiin kuolleen ampumalla aiheutetun väkivallan seurauksena. Kuolinsyy on varmistunut oikeuslääkärin tekemässä tutkimuksessa.

Poliisi kertoi aiemmin puhuttaneensa ja kuulustelleensa esitutkinnan aikana useita henkilöitä. Teosta epäiltynä otettiin tiistaina kiinni vuonna 1969 ja vuonna 1973 syntyneet miehet. Epäillyt ovat kotoisin Porvoosta ja Askolasta. Uhri oli vuonna 1947 syntynyt paikkakuntalainen mies.

Vuonna 1969 syntynyt mies vangittiin epäiltynä todennäköisin syin ja vuonna 1973 syntynyt mies syytä epäillä perusteella.

Rikoskomisario Mikko Minkkinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että uhri on ammuttu kiväärityyppisellä aseella. Osumia oli yksi. Ampuminen on tapahtunut Sannaisten ampuradan lähellä olevalla pellolla uhrin löytymistä edeltävänä päivänä, perjantaina 6. lokakuuta.

Poliisi tutkii tapahtunutta tappona.

– Epäilemme että kyseessä on tahallinen teko, Minkkinen sanoo.

Motiivi on poliisin tiedossa, mutta tutkinnallisista syistä siitä ei vielä tiedoteta julkisuuteen. Uhri on ollut epäillyille entuudestaan tuttu, mutta läheisestä suhteesta ei ole kysymys.

– Ei voi sanoa, että ovat tunteneet uhria, mutta tietäneet kyllä.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme