Mainos
Mainos

Postinjakaja ryöstettiin - uhrilta vietiin rahat ja eväät

Kolmekymppinen mies ryöstettiin torstaina Alajärvellä Etelä-Pohjanmaalla.  

Epäilty ryöstö tapahtui Alajärven taajamassa Välikadulla torstaiaamuna hieman ennen aamuviittä. Postinjakajana työskentelevä mies oli viemässä roskia taloyhtiönsä roskalaatikkoon ennen lähtöään töihin. Tuolloin kolme tuntematonta miestä oli ilmestynyt takaapäin paikalle, ja kaksi miehistä oli kaatanut postinjakajan maahan.

Uhrilta anastettiin lompakko sekä myös eväät, ja hän sai tilanteessa käteensä vertavuotavan haavan. Postinjakaja oli onnistunut lyömään toista hyökkääjää kyynärpäällä kasvoihin, joten on mahdollista, että ryöstäjällä on kasvoissaan mustelma tai muu jälki.

Epäillyt poistuivat paikalta kohti Alajärven kirkkoa ja mahdollisesti poistuivat sieltä autolla.

Toinen varsinaiseen tekoon osallistuneista miehistä oli pukeutunut farkkuihin ja siniseen huppariin, jossa oli kylkien kohdalla valkoiset pystyraidat. Myös toisella hyökänneistä miehistä oli huppari yllään.  Uhri oli kuullut miesten huutelevan toisilleen viron kielellä.

Havainnot voi ilmoittaa Pohjanmaan poliisilaitoksen Alavuden tutkintaan numeroon 040-8377 959. 

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme