Mainos
Mainos

Pudasjärvellä kadonnut mies löytyi kuolleena metsätieltä

Poliisi pitää selvänä, että sunnuntaina Pudasjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla kadonneen miehen kuolemaan liittyy henkirikos.

Ohikulkija löysi pudasjärvisen miehen ruumiin eilisiltana metsäautotieltä noin 20 kilometrin päästä epäillystä rikoksen tekopaikasta.

Poliisi ei vielä vahvista, miten vainaja on surmattu. Miehen henkilöllisyys ja kuolinsyy varmistuvat lopullisesti ruumiinavauksen jälkeen.

Poliisi ei halua vielä kertoa teon yksityiskohtia. Poliisilla on rikokseen liittyen kolme pidätettyä, joiden osuutta henkirikokseen poliisi pyrkii selvittämään päivän aikana.

Epäillyt nuoria

Poliisin mukaan keski-ikäinen mies oli lähtenyt lauantain ja sunnuntain välisenä yönä puolenyön aikaan ajelemaan epäiltyjen kanssa. Sen jälkeen häneen ei enää saatu yhteyttä.

Poliisi epäilee, että mies olisi surmattu Jaalangassa ja kuljetettu löytöpaikalle omistamallaan lava-autolla. Auto oli malliltaan vuoden 1987 Toyota Hilux.

Poliisi pidätti teosta epäillyt kaksi miestä ja yhden naisen sunnuntaina. Pidätetyt ovat syntyneet 1980-luvulla.

(MTV3)

(29.6.2010)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme