Mainos
Mainos

Pupuhuhdan ammuskelussa kaksi ampujaa

Jyväskylän Pupuhuhdassa kolme viikkoa sitten tapahtuneen välienselvittelyn ampujiksi on poliisin mukaan paljastunut kaksi miestä. Heidän ampumansa neljä laukausta johtivat kolmen ihmisen kuolemaan kerrostaloasunnon rappukäytävässä.

Ampumavälikohtaus oli poliisin mukaan saanut alkunsa, kun kaksi turkulaista miestä oli pyrkinyt sisään kerrostaloasuntoon. Asunnossa olleiden avuksi paikalle saapunut pariskunta oli kohdannut miehet rappukäytävässä, jolloin miehet olivat uhanneet pariskuntaa aseillaan.

Kun asunnon ovi avattiin, toinen asuntoon pyrkijöistä ja apuun saapunut mies käyttivät aseitaan. Molemmat ampujat kuolivat välikohtauksessa. Myös kolmas surmansa saanut mies oli aseistettu. Hän ei kuitenkaan ampunut aseellaan.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Eila Koivuniemi Keski-Suomen poliisilaitokselta pitää tapahtumien kulkua pääosin selvitettyinä. Paikalta pidätettiin aluksi myös kolme naista, jotka sittemmin vapautettiin. He olivat kätkeneet yhden aseista asuntoon. Syyttäjä ratkaisee aikanaan, vaaditaanko naisille teosta rangaistusta.

Välikohtauksessa kuolivat 54-vuotias jyväskyläläinen mies sekä 27- ja 28-vuotiaat turkulaisveljekset.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme