Mainos
Mainos

Pyöräilijä kuoli - mutta mihin?

Käräjäoikeuskaan ei pystynyt selvittämään, miten pyöräilijä kaatui auton alle. Pyöräilijä oli joutunut ennen turmaansa pahoinpitelyn kohteeksi.

Iisalmen käräjäoikeudessa on jäänyt tänään epäselväksi, aiheutuiko pyöräilijän kuolema kolarista auton kanssa vaiko aiemmasta pahoinpitelyvammasta.

57-vuotias pyöräilijä jäi auton eteen viime joulukuussa Iisalmessa. Mies joko törmäsi autoon tai väisti sitä. Joka tapauksessa hän kaatui ja kuoli.

64-vuotiasta autoilijaa syytettiin kuolemantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Oikeudessa kuitenkin ilmeni, että pyöräilijää oli aiemmin samana iltana lyöty nyrkillä päähän. Näyttämättä jäi, mikä oli viime kädessä kuolinsyy.

Autoilija tuomittiin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta 20 päiväsakkoon. Sakkoa kertyi 460 euroa.

Ylä-Savon poliisi tutkii myös pahoinpitelyä. Tutkinta on viivästynyt, koska lyöjäksi epäilty on ulkomaalainen. Miehestä on annettu etsintäkuulutus.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme