Mainos
Mainos

Pyöräilijäpoika törmäsi naiseen ja pakeni

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja viime torstaina Kuopiossa sattuneeseen polkupyöräkolariin.

Hieman ennen kello kahta iltapäivällä poliisin arvion mukaan noin 10-13-vuotias poika törmäsi temppupyörällään keski-ikäisen niin ikään pyörällä liikkuneeseen naiseen. Onnettomuus sattui Piekanankuja 2 kohdalla.

Poika oli tullut parkkipaikalta ja törmännyt naiseen sillä seurauksella, että nainen kaatui ja loukkasi vasenta kyynerpäätään. Naisen saama vamma vaatii leikkaushoitoa. Törmäyksen jälkeen poika pakeni paikalta.

Pojan kuljettama pyörä oli väriltään musta ja hänellä oli päässään oli musta kypärä. Yllään hänellä oli musta paita ja hänen hiuksensa ylsivät olkapäiden tasolle.

Poliisi pyytää poikaa ilmottautumaan poliisille asian selvittämiseksi. Poliisi on kiinnostunut myös tapauksen silminnäkijähavainnoista. Tapauksen nähneitä tai siitä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Kuopion poliisiin puh. 071 - 875 6732.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme