Mainos
Mainos

Pyörätuolissa hakatun äiti huolissaan pojastaan: Patric vetäytyy omiin oloihinsa

Viikonloppuna pahoinpidellyn Patric Manzon äiti Kirsi Manzo toivoo sydämestään poikansa pahoinpitelijöiden löytyvän.

– Se varmasti auttaisi Patricin toipumisessa. Hän on ollut hyvin hiljainen viime päivinä, eikä suostu tulemaan puhelimeen kertomaan tapahtuneesta, Kirsi Manzo kertoo MTV Uutisille.

Poliisilla ei ole ollut uusia johtolankoja Patric Manzon pahoinpitelijöistä – tai ainakaan ne eivät ole kantautuneet Manzon perheen tietoon. Patricin veli Nicolas oli eilen ollut poliisiin yhteydessä.

Pyörätuolilla kulkeva Patric ryöstettiin ja pahoinpideltiin Saaristo Open-festivaalien jälkeen sunnuntain vastaisena yönä. 21-vuotias Patric odotti festivaalialueen ulkopuolella taksia, kun neljä miestä kävi häneen käsiksi.

Kirsi Manzo on edelleen huolissaan poikansa voinnista.

– Hän on apaattinen, eikä juttele meidän kanssa mitään. Hän on hyvin hiljainen, pitää kuulokkeita korvissaan ja on tietokoneensa kanssa omissa oloissaan.

Patric ei ole käynyt ulkona viikonlopun tapahtumien jälkeen. Hän on ainoastaan käynyt taksilla fysioterapiassa.

– Siellä hän näkee tärkeää läheistä fysioterapeuttiaan, jonka kanssa on varmasti käynyt asiaa läpi, Kirsi Manzo kertoo.

Patric on saanut yhteystietoja kriisipsykologille, mutta ei vielä ole ottanut niihin yhteyttä. Kaverit ovat olleet Patriciin aktiivisesti yhteydessä.

– Kyllä varmasti jossain vaiheessa käydään tätä asiaa paremmin läpi ja keskustellaan, mutta nyt tuntuu siltä, että on hyvä antaa pojan olla rauhassa.

Kirsi Manzo haluaisi tietää pahoinpitelijöiden motiivin.

– Mitä he oikein ovat hakeneet tällä pahoinpitelyllä. Lompakon voi halutessaan ottaa ilman hakkaamistakin. Patric ei pysty puolustamaan itseään, joten tuohon kuntoon ei häntä olisi tarvinnut pahoinpidellä.

Kirsi Manzo uskoo, että tapahtunut selviää.

– Luulen, että tuntomerkit vievät vielä tekijöiden jäljille.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme