Mainos
Mainos

Raahessa useita raiskauksia lyhyessä ajassa

Kaikki viikon sisällä tehdyt raiskaukset on tehty yksityisasunnoissa. Poliisin mukaan poikkeukselliseen rikospiikkiin vaikuttaa lämmin sää ja ihmisten runsas alkoholinkäyttö.

Raahessa on lyhyessä ajassa tehty poikkeuksellisen paljon vakavia rikoksia. Poliisi tutkii neljää raiskausta, yhtä lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, ja lisäksi myös kolmea tapon yritystä.

Viikon sisällä tapahtuneita rikoksia rikoskomisario Hannu Mensonen pitää valitettavana rikospiikkinä. Poliisi arvelee Kaleva-lehdessä, että tilannetta selittää lämmin sää ja ihmisten runsas alkoholinkäyttö.

Raahessa on poliisin mukaan viime päivinä ollut taas rauhallista.

Kaikki Raahessa tapahtuneet raiskaukset on tehty yksityisasunnoissa. Rikoksista epäillään eri henkilöitä. Epäillyt ovat ulkomaalaistaustaisia. Osa asuu Raahessa, osa oli tekojen sattuessa vierailemassa kaupungissa. Yhteen rikoksista sisältyy rasistisia piirteitä.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme