Mainos
Mainos

Rahansieppaajat iskeneet myymälöihin Kainuussa ja Etelä-Savossa

Kolmen hengen seurue anasti rahaa kainuulaisista liikkeistä tänään. Poliisin mukaan kaksi miestä ja nainen kävivät ensin puolankalaisessa liikkeessä ja pian sen jälkeen suomussalmelaisessa liikkeessä. Saaliikseen he saivat useita tuhansia euroja.

Molemmissa tapauksissa yksi seurueen jäsenistä oli kiinnittänyt myyjän huomion itseensä. Sillä välin rahat olivat häipyneet. Varkaudet huomattiin vasta jälkeenpäin.

Epäillyt ovat ulkomaalaisia. Toinen miehistä on noin 40-vuotias. Hän oli pukeutunut mustaan fleecepuseroon ja farkkuihin. Miehellä on vahvasankaiset mustat silmälasit. Toinen mies on nuorehko ja noin 170 senttiä pitkä. Hänen yllään oli valkoinen hupullinen tuulipuku ja vihertävä lippalakki. Molemmilla miehillä on tumma siilitukka.

Seurueeseen kuulunut nainen on noin 20-25-vuotias ja hoikka. Hän käyttää silmälaseja.

Poliisi epäilee, että kolmikko on syyllistynyt vastaaviin tekoihin myös Etelä-Savossa. Tiistaina heidän epäillään vierailleen kahdessa liikkeessä Juvalla ja Sulkavalla. Rahaa katosi muutamia satoja euroja.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme