Mainos
Mainos

Raisa Räisäsen katoamisesta uusi todistaja – poliisi pyytää vihjeitä

Keskusrikospoliisi kertoo, että 16-vuotiaan Raisa Räisäsen katoamisen tutkinnassa on ilmaantunut uusi todistaja. 

Tamperelainen taksinkuljettaja on ilmoittanut ottaneensa kyytiin Tampereen keskustasta 16.-17.10.1999 välisenä yönä Raisa Räisäsen tuntomerkkeihin sopivan nuoren naisen, jonka seurassa oli tummahiuksinen mies.

"Eteläeurooppalaisen näköinen"

Poliisi kertoo tiedotteessaan todistajasta seuraavaa:

Raisa Räisäsen tuntomerkit:

- ikä 16 vuotta

- pituus 175 cm

- vartalo urheilullinen ja hoikka

- hiukset puolipitkät ja punaruskeat

- vahvat piilolinssit

Vaatetus:

- musta lyhyt puolihame

- punainen olkaintoppi

- samettinen lyhythihainen musta paitapusero

- musta bleiseri

- sandaalimalliset korkokengät (korko 10 cm)

Lähde: Poliisi

"Hänen seurassaan oli tummahiuksinen, syntyperältään eteläeurooppalaista tai esimerkiksi turkkilaista muistuttava mies, jonka ikää oli vaikea arvioida. Mies on ollut pituudeltaan naista lyhyempi.

Taksinkuljettaja kuljetti heidät miehen antaman osoitteen perusteella osoitteeseen Multiojankatu 28. Osoite on Tampereen eteläosassa Helsingin suuntaan noin yhdeksän kilometriä keskustasta. Alueella on kolme isompaa kerrostalokokonaisuutta osoitteissa Multiojankatu 28,30 ja 32."

Vihjeitä matalalla kynnyksellä

Keskusrikospoliisi pyytää nyt kaikkia tietoja, jotka voisivat liittyä näihin henkilöihin. Erityisesti keskusrikospoliisi pyytää tietoja alueella asuneista tai oleskelleista, tuntomerkkeihin sopivista miehistä.

Poliisi pyytää tietoja puhelinnumeroihin 050 3378829 ja 0400 973 471 sekä sähköpostiin rikosvihje.krp@poliisi.fi tai lähimmälle poliisilaitokselle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme