Mainos
Mainos

Raiskausepäily: Kuuban lentopalloilijoiden mahdollinen oikeudenkäynti pidetään Suomessa

Törkeästä raiskauksesta epäillyt kuusi kuubalaista lentopallopelaajaa on määrätty vangittaviksi Pirkanmaan käräjäoikeudessa, kertoo rikoskomisario Joni Länsipuro Sisä-Suomen poliisista. Epäillyt vangittiin todennäköisin syin eli raskaammalla vangitsemisperusteella.

Länsipuro ei kerro yksityiskohtia siitä, mitä epäillyssä raiskaustilanteessa tapahtui. Hän ei kerro edes sitä, ovatko epäillyt myöntäneet vai kiistäneet rikoksen.

Epäillyt kuuluvat Kuuban lentopallomaajoukkueeseen. He olivat Tampereella pelaamassa lentopallon Maailmanliigan otteluita.

Epäilty raiskaus tapahtui Länsipuron mukaan lentopallojoukkueen majapaikassa Tampereella. Poliisi otti ensimmäiset epäillyt kiinni lauantaina.

Vangitsemisoikeudenkäynti keräsi laajan mediahuomion.

Länsipuro kertoi MTV Uutisille, että tapauksen tutkinta jatkuu välittömästi ja mahdolliset syytteet on nostettava viimeistään elokuussa. Jos tapaus etenee oikeudenkäyntiin, se pidetään Suomessa.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme