Mainos
Mainos

Kuvat: Jori hakattiin rajusti baarissa – etsii syyllistä Facebookissa

Riihimäkeläisen Jori Röntysen iloinen baari-ilta päättyi viime viikonloppuna äärimmäisen ikävästi. Aamuyön tunteina syntyneen riidan päätteeksi Röntynen pahoinpideltiin tanssilattialla rajusti.

Nyt Röntynen etsii pahoinpitelijäänsä tai pahoinpitelijöitään Facebookissa. Maanantaina kirjoitettua päivitystä on tähän mennessä jaettu liki 6 000 kertaa.

– Silminnäkijöitä alkoi löytyä heti postauksen jälkeen. Se tavoitti ihmiset nopeasti, varmaankin kuvat herättivät aika lailla huomiota, Röntynen arvelee.

OLETKO NÄHNYT JOTAIN?

Törkeä pahoinpitely sattui Riihimäen keskustassa Hotel Seurahuoneen Iskelmäbaarissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Röntysen mukaan pahoinpitely tapahtui tanssilattialla noin kello kahden aikaan.

Havainnoista voi ilmoittaa Hämeen poliisilaitokselle sähköpostiosoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 414 222.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä pahoinpitelynä, sillä vaikkeivat Röntysen vammat olleet hengenvaarallisia, ne vaativat lääkärinhoitoa. Hän sai muun muassa aivotärähdyksen ja lyöntien aiheuttamat haavat vaativat lukuisia tikkejä.

– Haavat ovat edelleen arat, mutta nyt punoitus on lähtenyt niiden ympäriltä. Tilanteeseen nähden haavat ovat parantuneet hyvin, mutta kyllä niistä arpia jää, sillä kaikkia ei ole tikattu. Nukkuminen ja pään kääntäminen on edelleen hankalaa ja päätä särkee vähän väliä, Röntynen kertoo.

Röntysen mukaan häntä iskettiin tanssilattialla todennäköisesti tuopilla tai pullolla. Tilanteen kulku on Röntyselle epäselvä, koska hän menetti tajuntansa heti pahoinpitelyn alettua.

Tilanne kuitenkin sai Röntysen mukaan alkunsa siitä, kun hän puuttui tanssilattialla olleen miesporukan käytökseen. 

Nyt hän kaipaakin havaintoja tilanteesta baarissa olleilta, jotta tapahtumien kulku selviäisi ja epäilty tai epäillyt löytyisivät.

– Ilmoitukseni tarkoitus ei missään tapauksessa ole provosoida, vaan tarkoitus on saada tekijä kiinni. Toivon, että jotain tilanteessa nähneet ottaisivat yhteyttä suoraan poliisiin, Röntynen sanoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme