Mainos
Mainos

Ratikkamies otettu kiinni

Poliisi on ottanut kiinni lapseen kohdistuneesta vakavasta rikoksesta epäillyn miehen. Epäilty rikos sai alkunsa viime viikon keskiviikkona iltayhdeksän aikoihin raitiolinjalla numero kymmenen.

Poliisi julkaisi eilen kuvan epäillystä ja pyysi apua tunnistamisessa. Miehen henkilöllisyys selvisi eiliseen iltapäivään mennessä.

Poliisin mukaan miehen kiinniottoon ei liittynyt erityistä dramatiikkaa. Kiinniotto tapahtui Helsingissä, mutta epäilty on kotoisin muualta Suomesta.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja kiittää kaikkia vihjeitä antaneita henkilöitä aktiivisuudesta epäillyn kiinnisaamiseksi.

Poliisi on ollut hyvin niukkasanainen tapauksesta. Apulaisoikeusasiamies katsoi toukokuisessa ratkaisussaan, että Helsingin poliisi kertoi taannoin liikaa yksityiskohtia pikkutytön ahdistelujutusta. Tästä syystä ratikkajuttua ei valoteta enempää.

Poliisi kuitenkin muistuttaa vanhempia neuvomaan lapsiaan, etteivät he lähtisi tuntemattomien mukaan.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme