Mainos
Mainos

Rattijuopon auto ojaan – työntöapulainen jäi auton alle puristuksiin

Kymenlaaksossa rattijuoppo jäi kiinni sen jälkeen, kun ajoi autonsa ojaan ja työntämisoperaation seurauksena yksi kyydissä olleista jäi auton alle jumiin, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisilaitos.

60-vuotias mies oli Pyhtäällä ajanut autoa ja tehnyt U-käännöksen Purolantiellä. Käännöksen seurauksena auto oli kuitenkin luiskahtanut osittain pois tieltä. Poliisi kertoo, että kuljettaja ja kyydissä olleet kaksi matkustajaa yrittivät työntää autoa takaisin tielle, mutta auto olikin valahtanut syvemmälle ojaan. 

Poliisin mukaan yksi työntäjistä oli tällöin jäänyt jaloistaan puristuksiin auton alle. Pelastusviranomaiset auttoivat ihmisen puistuksista ja hänet vietiin sairaalaan tarkistukseen. 

Kuljettaja puhalsi 1,11 promillen tuloksen eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään nyt liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja rattijuopumuksesta.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme