Mainos
Mainos

Rattijuoppo hortoili kävellen moottoritiellä

Tolkuttomassa humalassa ollut autoilija kolaroi eilisiltana ensin autonsa ja lähti sen jälkeen hortoilemaan kävellen Hämeenlinnanväylälle Vantaalla. Poliisi korjasi nelikymppisen miehen talteen.

Poliisi sai eilisiltana ilmoituksen, että Helsingin ja Hämeenlinnan välisellä moottoritiellä Vantaalla kävelee joku. Kun poliisipartio ehti paikalle, se löysi ensin moottoritien varteen hylätyn henkilöauton ja sen jälkeen moottoritiellä kävelevän miehen.

Kun poliisit palasivat miehen kanssa auton luokse, auton keulan ja oikean kyljen huomattiin vaurioituneen. Auton oikea eturengas oli lähtenyt vanteeltaan ja jäänyt jumiin pyörän kaaren sisälle.

Alustava puhallustulos oli 2,45 promillea. Mies käytettiin verikokeessa veren tarkan alkoholimäärän selvittämiseksi ja otettiin kiinni kuulusteluja varten. Autosta löytynyt ajokortti otettiin poliisin haltuun.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme