Mainos
Mainos

Rattijuoppo kolaroi ja peitteli jälkiään – irrotti takarekisterikilven, mutta unohti toisen

Pohjois-Pohjanmaalla Ylivieskassa henkilöauto suitui viime yönä kymmenen jälkeen ulos tieltä. Poliisin mukaan auto oli törmännyt puuhun. Poliisin tullessa paikalle auto löytyi ilman kuljettajaa.

Poliisi kertoo, että auton takarekisterikilpi oli kadonnut, mutta paikalle tullut partio selvittivät paikallaan olevan eturekisterikilven avulla ajoneuvon omistajatiedot. Poliisi epäilee, että takarekisterikilpi oli poistettu, jotta omistajaa ei saataisi selville.

Poliisipartio tapasi kuitenkin läheiseltä asunnolta tuntomerkkeihin sopivan paikallisen, reilu kolmikymppisen, tutun miehen. Hetken keskustelun jälkeen mies tunnusti ajaneensa autoa. Poliisin mukaan mies puhalsi puhalluskokeessa 2,35 promillea, eikä omistanut ajokorttiakaan. Kolarissa mies oli saanut poliisitiedotteen mukaan pienen vekin otsaansa.

Mies vietiin terveyskeskukseen verikokeeseen ja samalla saamaan hoitoa otsaansa.

Lisäksi auto oli katsastamaton. Miestä epäillään nyt törkeästä rattijuopumuksesta, liikenne turvallisuuden vaarantamisesta, ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme