Mainos
Mainos

Rattijuoppo törmäili päin tankkausasemia ja sähkökeskusta – tahallaan

Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa ottaneensa kiinni eilen iltapäivällä Laukaassa epäillyn rattijuopon erinäisten törmäilyjen jälkeen. 

Poliisi sai ilmoituksen henkilöautosta, joka oli peruuttanut kovalla vauhdilla Vihtavuorentiellä sijaitsevan huoltoaseman polttoainemittariin ja poistunut paikalta. Seuraavaksi poliisi sai ilmoituksen samasta autosta, joka oli nyt Raunilantiellä ajanut päin tankkausasemaa ja sähkökeskusta. 

Poliisipartion päästessä paikalle, oli sähkökeskusta vasten ajettu auto tyhjillään. Ovet olivat auki ja auto vaurioitunut. Hetken kuluttua paikalle tuli poliisin mukaan noin 40-vuotias mies. 

Mies kertoi poliisille vahingoittaneensa tahallaan kahden eri huoltoaseman tankkauspisteitä. Lisäksi mies kertoi ottaneensa auton luvatta käyttöön. 

Miehelle suoritettiin puhalluskoe ja se ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Poliisipartio otti miehen kiinni ja kuljetti poliisiasemalle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme