Mainos
Mainos

Rattijuoppo törmäsi siltarumpuun, auto teki ilmalennon ja lensi katolleen – Etupenkillä olleet pääsivät autosta "kuin ihmeen kaupalla"

Salon Muurlassa sattui raju henkilöauton ulosajo torstain ja perjantain välisenä yönä, kertoo Lounais-Suomen poliisi tiedotteessaan.

Poliisi sai tiedon noin yhdeltä torstain ja perjantain välisenä yönä ulosajosta Muurlantien ja Helsingintien risteyksessä. Tapahtumapaikalta löytyi erittäin pahasti vaurioitunut henkilöauto, joka oli kääntynyt katolleen.

Autossa olleet kaksi miestä olivat päässeet ulos autosta.

– Autosta oli päässyt kuin ihmeen kaupalla ulos etupenkeillä olleet miehet, poliisi kuvailee tilanteen vaarallisuutta.

Siltarummusta ilmalento

Poliisin tapahtumakuvauksen mukaan auto oli päätynyt katolleen sen jälkeen, kun se oli osunut siltarumpuun ja tehnyt ilmalennon. 

Poliisin mukaan kuljettajalle tehtiin puhalluskoe, joka osoitti 1,7 promillen lukemaa. Lisäksi miehen epäillään käyttäneen huumausaineita. 

Molemmat autossa olleet miehet kuljetettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. 

Autoa kuljettanutta 23-vuotiasta kirkkonummelaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä vammantuottamuksesta.

Salon poliisi tutkii tapausta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme