Mainos
Mainos

Ravintolan polttopulloiskun tekijä on selvinnyt

Poliisi on löytänyt lappeenrantalaiseen ravintola Wiltsuun kohdistuneen polttopulloiskun tekijän. Tekijä oli 19-vuotias poika, joka on esitutkinnassa tunnustanut teon.

Teon vaikuttimeksi on selvinnyt miehen suuttumus siitä, että hänet oli poistettu ulos kyseisestä ravintolasta vähän aiemmin. Mies oli ollut osallisena ravintolasalissa järjestyshäiriötapahtumaan, minkä vuoksi hänet heitettiin ulos ravintolasta.

Tästä suivaantuneena mies halusi keskeyttää ravintolaillan myös muilta. Hän oli lähtenyt paikalta ja hankkinut pullot, täyttänyt ne polttoaineella, vienyt ne ravintolan luo ja sytyttänyt ne.

Miehen heittämät pullot sytyttivät terassin ja rakennuksen ulkoseinän puuosia palamaan. Yökerhossa oli tapahtumahetkellä 250–300 asiakasta. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan syntynyt, sillä henkilökunta ohjasi väen nopeasti ulos.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme