Mainos
Mainos

Riihimäkeläismies: Minut vangittiin viikoksi ravintolaan

Riihimäkeläismies kertoo joutuneensa virumaan paikallisessa ravintolassa viikon vasten tahtoaan. Poliisi tutkii tapausta tavallisena tai törkeänä vapaudenriistona.

Komisario Jari Uotilan mukaan tarina on edelleen mystinen, vaikka vapaudenriiston oletettu uhri saatiin keskiviikkona vapaaksi. Samalla näyttävällä poliisioperaatiolla otettiin kiinni yksi epäilty.

Poliisille tuli keskiviikkoaamuna sivulliselta soitto, jonka mukaan kadonnut mies löytyisi tietystä ravintolasta. Mitään katoamisilmoitusta ei kuitenkaan ollut; kukaan ei ollut viikkoon ehtinyt kaivata yksin elävää miestä.

Uhri kertoi poliisille olleensa välikohtauksen alkaessa normaalisti asiakkaana ravintolassa. Noin 50-vuotiaalla miehellä ei ole rikostaustaa, mutta tekijäksi epäillyllä on, komisario Uotila sanoo.

Hänen mukaansa tapahtuneelle ei ole löydetty järjellistä syytä. Poliisilla ei vielä torstaina ollut tietoa edes siitä, tunsivatko uhriksi ja tekijäksi epäillyt miehet toisensa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme