Mainos
Mainos

Rikospoliisi Herttoniemenrannan kuolemista: Mies ampui naisen ja itsensä

Herttoniemenrannan Laivalahdenkaaren tapauksessa todennäköisesti kyse henkirikoksesta ja itsemurhasta, kertoo Helsingin rikospoliisi.

Laivalahdenkaari 30:ssa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löytyi tiistaina noin kello 16 kuolleina 48-vuotias mies ja hänen 41-vuotias vaimonsa. Löydön oli tehnyt naisen 13-vuotias poika kotiin tultuaan. Poika soitti tapahtumasta hätäkeskukseen.

Tämän hetkisten tutkimusten perusteella kyseessä on henkirikos ja sen jälkeinen itsemurha. Tapahtuma on todennäköisesti sattunut jo ennen puoltapäivää, jolloin asunnosta oli kuultu miehen ja naisen väliseen riitelyyn liittyviä ääniä ja sitten laukauksia. Myös tekninen tutkimus vahvistaa tätä käsitystä.

On varsin todennäköistä, että 48-vuotias mies on surmannut ensin vaimonsa ja sen jälkeen itsensä. Tapauksissa on käytetty samaa ampuma-asetta, käsiasetta. Ase on poliisin hallussa ja sen alkuperä on tiedossa.

Tutkimusten mukaan ei ole syytä epäillä, että tapahtumaan liittyisi ketään ulkopuolista henkilöä. Tapahtuma on tutkinnallisesti varsin selkeä, eikä tekoon johtaneita syitä tai taustoja kommentoida enemmälti, poliisi toteaa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme