Mainos
Mainos

Rikostutkinnan yksiköt yhdistetään Helsingissä – päälliköksi rikosylikomisario Jonna Turunen

Helsingin poliisin uuden rikostutkinnan päälliköksi on valittu varatuomari, rikosylikomisario Jonna Turunen.

Helsingin rikostutkinta uudistuu, kun vakavan rikollisuuden tutkintayksikkö ja rikostorjuntayksikkö yhdistyvät syksyllä.

– Rikostutkinnan tulee pystyä vastaamaan ympäristön asettamiin haasteisiin, ja uudistuvan rikostutkinnan päälliköllä on toiminnan kehittämisen kannalta keskeinen rooli, sanoo poliisipäällikkö Lasse Aapio tiedotteessa.

Turunen on vakavat henkilöön kohdistuvat rikokset -toiminnon johtajana vakavan rikollisuuden tutkintayksikössä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa tutkinnanjohtajana seksuaalirikosjaoksessa sekä kansainvälisissä tehtävissä Euroopan poliisivirasto Europolissa.

Turunen on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi, minkä jälkeen hän työskenteli Espoon käräjäoikeudessa.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot