Mainos
Mainos

Rikotulla pullolla uhannut yritti ryöstöä ja näpisteli Lappeenrannassa

19-vuotias mies yritti ryöstää ensin r-kioskin kassan ja tämän jälkeen näpisti viereisestä marketista playstation-pelin. Hän palasi vielä näpistelemään samaan kauppaan.

19-vuotias mies yritti eilen rikotulla pullolla uhaten ryöstää Kourulan R-kioskin kassan Lappeenrannassa.

Poliisin mukaan nuori lappeenrantalainen mies oli tullut R-kioskiin sisälle ja odottanut, että muut asiakkaat poistuvat. Tämän jälkeen hän oli kävellyt tiskille, vaatinut kassasta seteleitä ja uhannut myyjää rikkinäisellä pullolla.

59-vuotias myyjä ehti painaa ryöstöhälytysnappia tiskin alta juuri ennen kuin liikkeeseen tuli uusi asiakas.

Nuori mies poistui kioskista läheiseen Kourulan Valintataloon, josta hän puolestaan näpisti Playstation 2 -pelin.Valintatalon työntekijä tunnisti miehen. Aikaisempi ryöstön yritys ehti tallentua myös R-kioskin videonauhalle.

Lappeenrantalaismies palasi vielä myöhemmin Kourulan Valintataloon näpistelemään. Hän anasti kaksi viiden euron arvoista sikarirasiaa. Tämän jälkeen mies tuotiin kiinniotettuna Lappeenrannan poliisilaitokselle.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme