Mainos
Mainos

Romanialaispariskunnalle syytteet vanhusten huijaamisesta

Tampereen poliisilla on tutkittavana varkausrikosten sarja, jossa tekijänä on romanialainen pariskunta. Pariskunta lähestyi yleensä iäkkäämpiä henkilöitä erilaisin verukkein ja anasti mm. rahanvaihdon yhteydessä pienehköjä summia rahaa. Varkaudet huomattiin vasta jälkeenpäin.

Tampereen poliisi otti pariskunnan kiinni maanantaina 11.6.2007. Tampereen Käräjäoikeus vangitsi pariskunnan ja syytteet käsitellään Tampereen käräjäoikeudessa.

Varkauksia on tapahtunut eri puolilla Suomea, lähinnä Turussa ja Turun lähikunnissa sekä Tampereella ja Tampereen lähikunnissa. Tämän hetkisen tiedon mukaan ensimmäiset varkaudet ovat tapahtuneet tiiistaina 29.5.2007 ja viimeiset varkaudet lauantaina 9.6.2007

Poliisi pyytää yleisöltä mahdollisia havaintoja pariskunnan liikkeistä mainitulta ajalta. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 07187 45800 klo 08.00 - 210.00 välisenä aikana.

Samoin mahdollisesti huijauksen ja varkauden kohteeksi joutuneita henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä lähimpään poliisiin rikosilmoituksen tekemistä varten.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme