Mainos
Mainos

Romaniliiga iski raha-automaateilla Helsingissä

Viiden romanin liiga teki ainakin kahdeksan varkautta tai varkauden yritystä tänään Helsingissä. Poliisi sai päivällä kiinni porukasta kaksi tekijää, mutta kolme oli illansuussa yhä etsinnässä.

Helsingin poliisin mukaan liiga iski uhreihin raha-automaateilla ydinkeskustan alueella. Uhreja oli esimerkiksi lyöty lehdellä näiden nostaessa rahaa ja napattu hässäkässä rahat.

Kiinniotetut nuorukaiset ovat 16-vuotiaita. Kaksi paossa olevista miehistä ovat 15-20-vuotiaita, ja he ovat pukeutuneita hip hop -asusteisiin. Kolmas on tummassa asussa liikkunut muita vanhempi mies.

Päivystävä komisario Tom Packalén kertoo, että liigan jäsenet ovat Romaniasta. Poliisi ei vielä tiedä, milloin porukka on saapunut maahan.

Kaikki uhrit eivät ole tehneet ilmoitusta poliisille. Poliisi pyytää heitä ja mahdollisia muita varkauden tai sen yrityksen kohteeksi joutuneita soittamaan kello 8-18 välisenä aikana numeroon 071 877 41 69 ja muina aikoina numeroon 071 877 40 02.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme