Mainos
Mainos

Rovaniemen ampujan motiivi epäselvä

Rovaniemen keskustassa tapahtuneen ampumavälikohtauksen motiivi on edelleen epäselvä. Rovaniemen poliisi on kuulustellut päivän aikana yli kahtakymmentä silminnäkijää. Lisäksi monet uhrien tuttavat ottivat poliisiin yhteyttä kertoakseen omista tiedoistaan.

- Toistaiseksi emme ole saaneet vielä mitään sellaista tietoa, joka auttaisi motiivin selvittämisessä, komisario Jaakko Aurala Rovaniemen poliisista kertoo.

Aurala toteaa, että useat silminnäkijät ovat olleet niin järkyttyneitä näkemästään, että heidän kuulustelunsa jouduttiin keskeyttämään.

Rovaniemeläisen yökerhon edessä viime yönä sattuneessa ampumavälikohtauksessa kuoli kaksi nuorta miestä ja yksi loukkaantui vakavasti. Yhteenotto tapahtui Koskikadulla sijaitsevan hotelli Vaakunan ulkopuolella.

Poliisin mukaan toinen surmansa saaneista on ampuja itse. Kuolleet ovat vuosina 1983 ja 1984 syntyneitä miehiä. Vammautunut on puolestaan syntynyt vuonna 1985.

Lue myös:

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme