Mainos
Mainos

Röyhkeä kaupustelijakaksikko anasti pankkikortin kahvihetken aikana – poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi tutkii Kuopiossa tapahtunutta röyhkeää maksuvälinepetosta.

Tiedätkö jotain? 

Törkeä maksuvälinepetos tapahtui 17. syyskuuta Kahakuja 2:ssa noin kello 14.00-14.30.

Rikoksesta epäillään miestä ja naista.

Mies oli puhunut murtaen suomea. Havaintojen mukaan mies oli tummanihoinen ja noin 170 cm pitkä. Mies oli ruuminrakenteeltaan pyöreä. Miehellä oli jalassa vaaleanruskeat samettihousut ja yllään harmaa takki. Mies kertoi olevansa hollantilainen.

Nainen oli puhunut hyvää suomea ja kertonut olevansa suomalainen. Nainen oli noin 150 cm pitkä ja hänen vaatetuksensa oli hyvin samantapainen kuin miehellä.

Erään havainnon mukaan pariskunta on voinut liikkua harmaalla tai sinervällä henkilöautolla. 

Vihjeet voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 029 5415 232 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Epäilty rikos tapahtui viime lauantaina iltapäivällä Jynkän kaupunginosassa Kahakuja 2:ssa.

Paikan päälle oli tullut mies ja nainen, jotka kaupittelivat tyynyliinoja, pyyhkeitä ja pannunalusia. Pahaa-aavistamaton uhri osti kaksikolta tuotepaketin ja pariskunta jäi asunnolle vielä kaupanteon jälkeen juomaan kahvit.

Kahvihetken aikana toinen kaupustelijoista oli poistunut vessaan ja ilmeisesti tällä välin anastanut uhrin pankkikortin ja tunnusluvun. Uhri huomasi kortin anastuksen vasta myöhemmin. Pankkikortilta oli ehditty nostaa huomattava summa rahaa automaatista.

Poliisi pyytää nyt vihjeitä pariskunnasta sekä heidän käytössä olleesta autosta. Poliisi tutkii tapausta törkeänä maksuvälinepetoksena.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme